sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Poikain touhuja

Niinhän se on, että kylmä tuli ja luntakin saatiin. Eihän tuota vielä paljoa ole ja voi olla, että se sulaa monesti vielä poiskin. Hankin pojille käytettyinä pyörät jo ajatellen ensi kesää. 
Eilen siivosimme ahkerasti pihaa ja autotallia ja heti pyörät nähdessään pojat olivat tietenkin sitä mieltä, että ajamaan piti päästä.
No mikäs siinä. Laitettiin pyörät kuntoon ja annettiin kokeilla.


Vaikka pyöräily oli selkeästi hauskaa niin ole se aika pelottavaakin. 
Hetken testaamisen jälkeen nimittäin piti päästä pois kun pelotti. Voi pieniä. 
Pyöräilyn jälkeen pystyikin keskittymään isin auttamiseen lehtien keräilyn merkeissä. Ja tärkeintähän oli päästä viemään lehtiä puiston lehtilavalle, koska samalla pääsi keinumaan!

Sain synttärilahjaksi kummiltani lahjakortin Eurokankaaseen. Nyt pääsin vihdoin tuota tuhlaamaan.
Tarkoituksena oli hakea tuota remmiä sekä nauhoja ja oikealla olevia veloureja. Myymälässä tuli kuitenkin vastaan nuo autovelourit enkä voinut vastustaa kiusausta.
Pidempään olen miettinyt haluanko tehdä pojille jumpsuit-haalareita vai en. En ole oikein innostunut niistä kun vaipanvaihtokin ja potalle pääsy on haasteellisempaa. Näistä kankaista tulee kuitenkin herrojemme ekat jumpsuitit! 

Lahjakortti ei kattanut ihan kaikkea kun mukaan lähti vielä tuota raidallista trikoota palalaarista omiin paitoihin. Ihana kuitenkin oli nauttia omasta ajasta yksin kangaskaupassa.


Loppuun vielä iloiset terveiset pöntöltä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!