perjantai 13. heinäkuuta 2012

Kaaosteoriaa toteuttamassa?

Kodin ja mielen on tällä viikolla vallannut kaaos. Toinen pojista on sairastanut koko alkuviikon vauvarokkoa. Eipä ole ollut kovin iloista aikaa, mutta aletaan olla jo voiton puolella. Kuume on laskenut ja rokkonäppylät ovat vallanneet pienen miehen. Samalla kun pieni mies on vaatinut huomiota lähes taukoamatta on pesty melkein kymmenen koneellista kertynyttä pyykkiä (mökkimatkan antia, ah ihanuutta) sekä hoidettu normaalit kotiaskareet. Huoh!

No, koska poikien isäkin oli pari päivää vapaalla päätin jättää pojat hänen hoiviinsa ja ottaa väliin hetken omaa aikaa. Kävin Tyykipuodissa tekemässä pieniä tarvehankintoja.

Mukaan lähti muutama alessa ollut vetoketju, vahvaa tukikangasta, ruskea-ruudullista puuvillakangasta, pari väriä vinokaitaleita ja nappeja. Kaikille ostoksille on tarve olemassa, vaikka vetoketjuja tulikin muutama ylimääräinen.


Hankintojen lisäksi aloitin monta projektia tuon oman ajan puitteissa. Tässä kohden alkaa siis tuo kaaoksen osuus.

Poikien synttärijuhlat lähestyy ja tästä pinosta olisi tarkoitus tehdä koristeluja sinne.


Myös poikien synttäripäivän paidat ovat tuloillaan ja muutama muukin paitakangas tuli leikattua kun huomasin ettei tuo kangaslaatikko mahdu enää kiinni... Kaavojen piirtämistä odottaa muutama kaava kirjastosta lainatuissa Ottobreissä.


Lopputulemana kangaslaatikko ei edelleenkään mene kiinni ja huoneessa on muutama pino leikeltyjä kankaita. Nopeammin ne tietty nyt vaatteiksi muodostuvat kuin aiemmin.


Mutta tuli jotain valmiiksikin asti!

Sain tehtyä yhden lahjan sekä pari onnittelukorttia tämän viikon syntymäpäiväsankareille. Esittelen lahjan ensi kerralla kunhan lahja on ensin annettu saajalleen. 
Lisäksi sain viimeisteltyä alla olevan trikoomekon. Onhan näitä tehty aiemminkin (Vuodatuksen kuvat eivät vieläkään näy..), mutta minkäs sille voi kun tykkää.

Ja sitten taas vaan kesäkelejä odottelemaan, eikös?1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!