tiistai 24. heinäkuuta 2012

Kaunista ja käytännöllistä vessaan

Olin auttamassa siskoni yrityksen remontissa viikonloppuna. Yritystila uudistuu lattiasta kattoon ennen avajaisia 1.8., joten hommaa riitti ja eihän vieläkään ole ihan valmista. 

Remontin keskellä tuli mietittyä käytännön asioita joka puolella, vessassakin. Totesin, että se on liian pieni, jotta sinne pystyisi laittamaan edes pientä kaappia, johon saisi varavessapaperit ja siteet yms. Hetken pohdin asiaa, ideoin ja hyväksytin idean paikan emännällä. Tässä lopputulos.


Seinäpussukassa on kolme taskua, kaksi pientä ja yksi iso. Alhaalla on pussi vessapaperirullille.

Yläosan vahvikekohdat ripustuslenkeille onnistuivat kivan siististi.Vessapaperit on käden ulottuvilla, mutta ei näkyvillä.Tämä Ikean Fredrika-kangas on tällä hetkellä yksi suosikeistani. Siinä on aivan ihanat värit! Kangasta on vielä odottamassa. Ja siitä valmistuu itselleni ainakin vielä kassi.

10 kommenttia:

 1. Hieno! =) Kangas on kanssa upea =)

  VastaaPoista
 2. Tosi pirteä ja käytönnöllinen!

  VastaaPoista
 3. tosi kiva!! Ja erittäin käytännöllinenkin varmaan.

  VastaaPoista
 4. Hieno! Mulla on vähän samanlaista suunnitelmissa, mutta meille ois tulossa postiteline, eli sais postit sulloa seinään. :) Kun aina ne on tuossa eteisen tai keittiön pöydällä. :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan raikas ja käytännöllinen :)

  VastaaPoista
 6. Kangas on kiva! Ja hyvä pussukka pieneen vessaan. vois sopia meillekin :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos ideasta - tällaista mä olen jo pitkään miettinyt meidän pieneen vessaan, mutta nyt mä vasta huomasin että tästä kankaastahan se täytyy tehdä :D

  VastaaPoista
 8. Ihanan pirteä ja taidokkaasti tehty. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!