keskiviikko 1. elokuuta 2012

Kesäiloa elokuuhun

Meillä vietetään syntymäpäiviä parin viikon sisällä ja ajatukset on jo kovasti kohdistettu järjestelyihin.
Tarjottavia on suunniteltu ja pojille juhlapaidat tehty (esittelen juhlapäivän jälkeen). 
Koristelujakin on tehty.

Ja kaiken touhun keskellä on tietenkin flunssa päällä! Aargh!

Pää ei flunssan takia tunnu toimivan, mutta jotain ajatuksia on paperille saatu ja viime viikolla kävimme Confetissa tekemässä pieniä hankintoja juhlia varten. Tarkemmat suunnitelmat täytyy saada aikaiseksi nyt parin päivän sisällä, koska sitten alkaa pitkään odotettu loma ja aika saattaa mennä enempi mökkeilyyn siihen asti kunnes suuri päivä koittaa.

 Kaiken muun tohinan keskellä sain varastettua aikaa näiden ihanuuksien viimeistelyyn.

Tein Sampsukasta tilatusta Kesäilo-trikoosta paidan ja mekon.
Tuo kangas on vaan ihanan pirteä ja siinä on todella kivat värit. Hihoihin valitsin eriväriset trikoot. Keltainen trikoo on Tyykipuodista ja punainen Sampsukasta. Resorit taitaa olla myöskin Sampsukasta.

Näihin laitoin ekaa kertaa nuo Royal-tuotteelta tilatut pesumerkit. Tarkoitus oli laittaa ne sivusaumaan, mutta unohtui täysin, joten lisäsin ne niskaan. Eivät vaikuttaneet hankaavan tai kutittavan niskassakaan.Puli puli.. :)


7 kommenttia:

 1. Kivat teepparit. Kesäilon kyllä sopii hienosti tuo perus punainen ja keltainen.

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat paidat! Tykkään tosi paljon tuosta kesäilo-kankaasta! :)

  VastaaPoista
 3. Kivat ja pirteät paidat :) Onko kaula-aukon resori laitettu ihan vain saumurilla? Itse en ole jaksanut sillain tehdessä tikata saumaa paitaan kiinni, mutta näyttäisi että kannattaisi jaksaa vaivaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Resori on kiinnitetty saumurilla ja sen jälkeen tikattu päältä paitaan. Kaula-aukossa se mielestäni kannattaa, koska pitää paremmin muotonsa eikä tarvitse pelätä, että kääntyy "nurinpäin" käytössä. Mutta jos hihansuuhun tulee resori niin sitä en välttämättä tikkaa päältä.

   Itse tykkään ommella tällä tavalla resorit, olen kokeillut myös sitä, että saumurilla kiinni resori, joka sitten käännetään reunan yli ja tikataan, mutta tämä on mielestäni helpompi eikä tule niin paksua tuosta reunasta.

   Poista

Kiitos kun kommentoit!